Discus Stiens

Nieuws

content image

NIEUW: EAT SLOW VOERBAK
Snel en gehaast eten, zoals schrokken, kan resulteren in een maagtorsie en/of overgewicht. Symptomen van maagtorsie zijn: Een verhoogde speekselproductie, het uitzetten van de buikholte en loos braken.Daarnaast krijgt een hond veel lucht binnen wanneer hij schrokt, dit leidt tot winderigheid.

Met de Eat Slow Live Longer voerbak zal uw hond beter kauwen wat een positieve bijdrage heeft op de gezondheid van het gebit.

content image

NIEUW IN ONS ASSORTIMENT.

Beaphar DIMETHIcare bevat geen (chemische) insecticiden, maar siliconen (dimethicon) die een plakkend laagje om teken, vlooien, mijten, enz. aanbrengen. Hierdoor kunnen ze niet meer bewegen. De parasieten vallen spontaan uit de vacht of kunnen eenvoudig uitgeborsteld worden.

DIMETHIcare Omgevingsspray is ideaal voor gebruik op tapijten, stoffen meubels, manden en andere plaatsen waar huisdieren verblijven. DIMETHIcare Omgevingsspray immobiliseert teken, vlooien en andere parasieten zoals muggen, mijten en luizen op fysieke wijze. Bevat geen chemische insecticide en bestrijdt alle levensstadia van de vlo.

 

content image

Nu verkrijgbaar bij Discus Stiens de EASY DOG WALK. Nieuwsgierig wat het precies is? Kom gerust langs met uw hond en probeer het uit...

1. WAW voorkomt o.a. cervicale blessures bij de hond.
Met een normale wandellijn en een uitrol lijn kunnen bij elke plotselinge ruk dergelijke blessures ontstaan.

2. Het voorkomt verstuiking of dislocaties van gewrichten bij uzelf.
Plotselinge rukken kunnen leiden tot pols- enkel-, schouder- of rugklachten.

3. Het beschermt puppies tijdens de groei.
Het gestel van een pup is immers nog steeds zwak en in deze fase kunnen wandelingen vrij onstuimig zijn.